Thursday, January 24, 2008

Welcome

Thank you for visiting our Blog! We encourage feedback and this community interaction. If we can be of any service do not hesitate to contact any of us at 757-228-1955 or our web page www.vapodiatry.com Thank you, The staff at Podiatry Associates of Virginia, P.C.

3 comments:

Dave P said...

WHY I CHOSE DR. JEFFREY FELD

SUBMITTED BY DAVE P.

I HAVE RARELY EVER NEEDED TO SEE A DOCTOR EXCEPT FOR BASIC REASONS SUCH AS THE FLU OR AN INFECTION. THAT UNFORTUNATELY CHANGED FOR ME QUICKLY. I KNEW I HAD A SERIOUS PROBLEM EVEN BEFORE I MET WITH HIM. I HAD NO IDEA AS TO
WHAT IT WAS, NOR THE DEGREE OF THE PROBLEM. I HAD HORRIBLE PAIN IN MY RIGHT FOOT. FEAR SET IN. THAT IS A NORMAL FEELING WHEN IT INVOLVES YOUR BODY. NOW CAME DECISION TIME FOR ME. WHO DO I SEE? WILL I NEED SURGERY? EXACTLY WHAT IS WRONG WITH ME? I FIGURED THE WORST I COULD DO IS SEE A DOCTOR AND IF I DIDN'T FEEL SECURE WITH HIM, I COULD GO ELSEWHERE. I CHOSE DR. FELD. WHAT BEGAN AS A "WHO DO I SEE" PICK, ENDED UP PERFECTLY FOR ME. I FOUND A DOCTOR WHO IS CARING, PROFESSIONAL, THOROUGH, AND WILLING TO SPEND TIME WITH HIS PATIENTS. IN ALL THE TIMES THAT I HAVE SEEN HIM, HE HAS NEVER RUSHED ME OUT THE DOOR. HE ALSO WAS IN NO RUSH TO SURGERY. HE DID COMPLETE TESTING TO INSURE WHAT WAS BEST FOR ME. IT WAS CONFIRMED. I NEEDED SURGERY.
THANKFULLY HE DID THE SURGERY THAT I NEEDED PERFORMED. THIS PREVENTED ME FROM HAVING TO HUNT FOR A SURGEON. UNFORTUNATELY, I WAS INJURED A SECOND TIME. IT WAS NOT RELATED TO MY FIRST SURGERY. I KNEW EXACTLY WHO I TRUSTED WITH MY MEDICAL CARE FOR THIS SECOND INJURY. IT IS DR. FELD. IF YOU NEED HELP AND HAVE THE SAME CONCERNS THAT I HAD WITH DOCTORS, I CAN SERIOUSLY SAY, TRY DR. FELD. I HAVE NO HESITATION IN REFERRING ANYONE TO HIM FOR HELP.
IF BY CHANCE AN UNFORTUNATE "THREE PEAT" EVER OCCURS TO ME, I KNOW WHO I AM GOING TO SEE FIRST. ON A PERSONAL NOTE, FROM MY HEART DR. FELD, "THANK YOU". AFTER ALL YOU HAVE DONE FOR ME, THAT HARDLY SEEMS LIKE ENOUGH. " THANKS AGAIN"

kimberli said...
This comment has been removed by the author.
kimberli said...

Where do I begin. I came to the Virginia Beach area after I had surgery by a podiatrist in Texas, who operated in four different areas of my foot. About a week after I had surgery, an infection set and I was placed on antibiotics and given equipment to change out my packing everyday. Little did I know that I was reinfecting myself each time I repacked my wound. Before I left, my doctor performed a culture on my foot and it came back negative. However, that was not the case. During my first visit to Dr. Feld's office, he advised me that I needed to be seen by an Infectious Disease doctor, because I had dead tissue on my foot and by the looks of it, the infection was already in the bone. Due to his quick wit and expertise, I was referred to the right specialist, who was able to partner up with him to ensure that I did not lose my foot to osteomyelitis. Thank you Dr. Feld for being a such an expert in your line of work.